joi, 30 iunie 2011

Ma numesc ... si sunt shopaholica :)

De multe ori citesc in reviste declaratii ale multor femei care sustin ca prefera sa isi cumpere haine putine si de calitate. Am dezbatut de nenumarate ori subiectul acesta cu prietenele mele sau cu persoane interesate de lumea fashion deoarece niciodata nu m-am putut incadra in categoria asta. Desi imi plac hainele de calitate, sa nu se inteleaga gresit am preferat intotdeauna sa merg pe diversitate, adica muuuulllttteeee haine pe care sa le port o perioada relativ scurta de timp dupa care sa le inlocuiesc. Ma plictisesc relativ repede de ele, in fiecare sezon imi place altceva, vreau de toate si mereu ma atrag lucrurile noi.Cred ca as fi foarte trista sa imi cumpar doar un obiect vestimentar pe sezon sau o data la catva timp. Nu stiu daca sunt shopaholica sau numai atrasa de nou dar cert este ca prefer sa cheltui putin si des decat mult si rar. Balanta din punct de vedere financiar se echilibreaza, evident. Cu produsele cosmetice sunt exact invers, rar si de calitate. Voi in ce categorie va incadrati la acest capitol? Moda e dependenta sau dorinta de frumos?

5 comentarii:

  1. e foarte ok ca iti iei cosmetice de calitate...eu am invatat de mica ca primul lucru de care ar trebui sa-mi pese e sanatatea,asa ca acum,cand m-am marit caut sa fac orice pentru ca aceasta sa nu aiba de suferit:chestii dermato-cosmetice care nu contin parabeni,uleiuri esentiale care ajuta pielea sa se regenereze...
    Cat despre haine sa stii ca ma incadrez in aceiasi categorie ca si tine..HIhi!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu prefer sa cheltui mult si des :d , nu e combinatia ideala ?? :D :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Sudessa: la cosmetice nu fac compromisuri niciodata stiu ca ce pun pe pielea mea e foarte important si poate fi chiar periculos.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Iulia: tu esti caz grav! Ma bucur ca exista altii si mai vinovati ca si mine.:D

    RăspundețiȘtergere
  5. la cosmetice - doar rar si bun.
    In ceea ce priveste hainutele si accesoriile, cred ca sunt undeva la mijloc ;)). imi cumpar in fiecare sezon una-doua piese mai scumpe, dar reprezentative pt sezonul respectiv, iar in rest vintage, SH & the rest.

    RăspundețiȘtergere