miercuri, 10 august 2011

Astazi ma inspira...

Putine accesorii sau chiar piese vestimentare de lux ma atrag poate si pentru ca minte mea face automat conexiunea cu pretul exuberant cerut pe o creatie de designer. Intodeauna ma gandesc ca pot face achizitii vintage mult mai pretioase (cand spun pretios calculez imaginea produsului plus pretul de achizitie) si poate uneori mult mai valoroase, cel putin din punct de vedere sentimental. Dar ca o fashion and beauty addicted ce sunt, trag mereu cu ochii si in curtile caselor de moda de unde ma mai inspir sau unde mai poposesc suspindand si visand in fata unui articol. Astazi privirea mi s-a oprit dragostos in Vogue.com pe una dintre cele mai noi creatii Miu Miu, o geanta din piele de piton, evident in editie ultra limitata care costa in jur de 2.500 de dolari. Daca as avea-o, as purta-o la tinute minimal ca sa ii se poata oferi atentia cuvenita de catre privitori.

5 comentarii:

  1. pe cine n-ar inspira frumusetea asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sudessa:hmmm...nu-mi pot imagina.:P

    RăspundețiȘtergere
  3. de acord, trebuie pusa in valoare cu tinute minimaliste, sau, eventual, cu o rochie imprimeu zebra sau leopard, pt o combinatie de imprimeuri itneresanta;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @stilistele: da, sau asa, depinde de cat esti de curajoasa.:D Mi-ar placea sa vad pe altele combinatia asta, eu nu cred ca as "the nerv".

    RăspundețiȘtergere