marți, 9 august 2011

Comori second hand.

Daca ma intreaba cineva care este magazinul meu preferat de haine din Cluj o sa zic fara sa stau pe ganduri :Tabita. Gasesc fara exceptie de fiecare data cand intru macar o chestie care sa imi traga cu ochiul, daca nu o haina macar un accesoriu. Imi place faptul ca hainele au personalitate, nu le gasesti la orice fata care trece pe langa tine pe strada si preturile sunt rezonabile. Pe langa Tabita colind cu cea mai mare placere second handurile de unde pot alege piese valoroase si de calitate.Am o mai mare satisfactie cand ies dintr-un magazin second hand cu plasele pline decat dintr-un mall, unde preturile sunt socante uneori si calitatea slaba sau foarte slaba. Ca si demonstratie la cele mai scrise mai sus, uitati ce geanta vintage, din piele am gasit astazi intr-un second hand. Stare aproape perfecta, captuseala impecabila, pret jenant de mic.
Iar forma...perfecta Urmaream zilele trecute pe bohoo o geanta aproape identica si mi-o doream datorita formei patratoase. Din fericire am reusit sa o cumpar pe bani de nimic.

5 comentarii:

  1. dementiala geanta ...let me guess: 10-15 lei? ;))
    I loooove second hand shops!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu mi-am luat odata dintr-un second hand un plic cu 5 lei ...deci uneori mai gasesti si lucruri bunicele si ieftine intr-un second hand

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu mai hoinaresc prin second hand..nu stii ce minunatii poti sa gasesti in astfel de magazine:x...
    sa o porti sanatoasa, e foarte draguta geanta

    RăspundețiȘtergere