marți, 10 iulie 2012

At least 30 days of healthy food- 5

Dupa cum va spuneam, am zis ieri ca merg la aerobic si m-am tinut de cuvant. Nimeni, dar nimeni n-a avut bunul simt sa ma avertizeze: fata dar tu stii ca sportul e greu? In necunostiinta de cauza m-am dus cu tupeu si cateva emotii sa nu ma fac de ras (si Doamne da sa fie si altele mai grase ca si mine pe acolo ). Am ajuns, am constatat cu bucurie ca ma situez undeva pe la clasa de mijloc la nivel de cantar si i-am dat bice. Dupa 20 de minute simteam o senzatie de lesin combinata cu dorinta puternica de a vomita :D. Dupa alte 20 de minute simteam o dorinta si mai puternica decat senzatia de dinainte sa merg sa o arunc pe geam pe antenoare care nu se mai oprea si ma urmarea pas cu pas: Lavinia, lasa fundul jos la flotari, Lavinia, mai sus piciorul, etc. Am dus-o la capat destul de onorabil pana la urma si dupa m-am simtit ca un fulg. Mi-am facut abonament si joi ma duc iarasi, sper sa fie mai bine sau sa ma cuprinda o amnezie pana atunci ca sa uit de dureri.
Cu mancatul m-am tinut destul de bine, doar nu era ca dupa atata efort sa mananc ca o purcica. Azi dimineata am bagat kiwi-ul de toate zilele si vreo 5 biscuiti pt ca muream de foame pana la pranz. Da, biscuiti de aia dulci si foarte calorici, fara crema da' plini de zahar. Da, nu-mi pare rau deloc pt ca au fost mancati dimineata si a fost singurul pacat pe ziua de azi. La amiaz mi-am comandat legume gratinate cu morcovi si brocoli. Foarte rele au fost, extrem de seci, nu am putut manca decat un sfert si am suplimentat cu un iaurt natural. Cam asta pana acum, deseara lebenitaaaaaaaaa....
Ps. mi-e o pofta de mici de mor de cateva zile, in ziua cand sar peste seria cu healty food sa stiti ca am dat gata o caserola de mititei la gratar.:) ...cu mustar de ala dulce :D




8 comentarii:

  1. Foarte bine ca te-ai apucat de sport. Iti doresc sa persisti si sa te bucuri de avantaje. Cat despre papa, eu am o problema cu broccoli, nu-mi place deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa persist, asta e problema vietii mele, cu persistatul :D

      Ștergere
  2. Pe mine seria asta de postari ma inspira sa-mi fac salate de tot felul si sa le iau cu mine la birou. Oare nu ti-ar fi si tie mai simplu asa, macar stii ca le condimentezi cum vrei tu si mananci un pranz usor.
    Felicitari pentru ca te-ai apucat de sport. La inceput e mai greu, dar cu timpul devii dependenta de senzatia de bine pe care o ai dupa efort. La mine cel putin asa a fost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam sa le fac eu dar nu sunt aiurea daca le fac de seara, le tin la frigi si le mananc a doua zi? Oare nu se strica? Sa le fac dimineata nu prea e pont ca ma trezesc f greu si tot timpul sunt in intarziere :P

      Ștergere
  3. Mie mi se pare ca te infometezi, cu o singura masa pe zi, si aia doar legume. Ar trebui sa mananci mai multe proteine (carne, oua, branza) si mai putine fructe seara si dimineata, mai bine o paine cu unt cu rosii decat glucide.
    Ma rog, daca vrei sa mananci mai sanatos intra pe blogul lui cristian margarit sau adina's blog si inspira-te de acolo!
    Sa nu te superi ca am comentat dar am citit f mult in acest domeniu si mi a sarit in ochi dieta ta, in sensul ca mi se pare ca e gresita (de aceea ai si pofte de mici etc) si cu efect yo yo clar, dupa cele 30 zile vei manca mai mult:)
    Bafta cu sportul, la ce sala mergi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sfaturi, voi tine cont de ele :) Sa nu crezi totusi ca asta am mancat toata ziua,am mai bagat o jumatate de lebenita seara acasa si o felie de paine neagra cu pasta de branza. O sa arunc un ochi pe ce mi-ai sugerat si o sa ma inspir.
      Merg la sala in Floresti, de fapt nu e sala de sport, e o antrenoare care face aerobic intr-o sala de sport a unui liceu.:)
      te pup si te mai astept pe blog.

      Ștergere
  4. nici mie nu imi pare o idee buna mancatul de fructe dulci seara, chiar daca incerc sa ma ingras, am si scris pe blogul meu despre asta, incerc sa tin cont de niste reguli.
    dimineata fibre, pranz proteine, gustarea din prima parte a zilei chestii dulci si in partea a doua chestii sarace in glucide - un exemplu ar fi o mana de nuci sau migdale crude, cina legume.
    In mare incerc sa mananc de toate, important cum asociez si in ce parte a zilei e mancat. Ca sa ma ingras umblu la cantitate.

    Spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. pe blogul inei todoran vei gasi healty food si pt trup si pt suflet!caci din asta vine starea de multumire;...

    RăspundețiȘtergere