miercuri, 23 mai 2012

Paula's Choice Skin Balancing Toner- review

Stiti bine ca in general folosesc gama Paula's Choice pentru ingrijire. Am facut o adevarata pasiune pentru produsele ei deoarece aceastea impreuna cu multa rabdare m-au scapat de acnee. Deci, am incredere totala.
Rutina mea zilnica include demachiere, curatare, hidratare, exfoliere si ser. Asatzi o sa va vorbesc despre hidratare si produsul pe care il folosesc eu in acest sens. Categoric, cand auzim de hidratare gandul nostru fuge la crema. Ce e minunat la Pauls's Choice e ca mi-a oferit alternativa hidratarii sub forma de toner. Mai precis, in Skin Balancing Toner gasesc toate ingredientele necesare pentru o piele sanatoasa fara sa mai trebuiasca sa folosesc si crema hidratanta separat. Nu am un ten gras, chiar daca am avut probleme cu acneea, tenul meu nu se ingrasa in exces, il pot incadra lejer la mixt si iarna chiar la normal, insa stiti foarte bine cat e de neplacut vara pe calduri sa iti pui crema pe fata. Da, stiu, sunt si texturi lejere, geluri si alte minuni insa mie varianta de toner mi se potriveste perfect.
E usoara, light, se usuca in maxim 2 minute si fata mi-e gata pentru urmatorul pas. E foarte lejer de folosit si dimineata deoarece aplic si crema cu factor de protectie solara si atunci doua creme mi-ar fin incarcat excesiv tenul.Chiar daca e sub forma lichida te scapa de senzatia de piele care trage dupa demachiere si curatare.
Are ingrediente foarte bune, puteti verifica pe siteul Paulei si apoi in dictionarul de ingrediente.Categoric, este un produs foarte bun, insa singur nu va face minuni singur, va trebuie o rutina de ingrijire foarte buna ca sa obtineti un ten sanatos si frumos.Il recomand in mod deosebit persoanelor cu ten gras si mixt ca o alternativa la crema de fata. Se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara dupa curatarea tenului. Daca o sa achizitionati produsul neaparat sa ii puneti pompita, e mult mai usor de folosit si mult mai spornic. Doua fas-fasuri pe fata sunt suficiente la o utilizare. Eu il am din luna octombrie 2011 si mai am cam un sfert, abia acum am comandat unul nou.


14 comentarii:

  1. Mersi mult pentru review. Sunt, de cateva zile, intr-o documentare despre produsele PC, am avut ceva, la un moment dat dar, din pacate, nu a functionat. Tot din pacate, atunci n-am avut rabdare sa caut, sa citesc, sa aflu. Intre timp, s-au schimbat unele lucruri, am citit foaret multe si la Pasagera si am o listuta cu cateva produse care cred ca ar putea ocupa un loc in rutina mea. Tonerul asta imi facea cu ochiul si chiar ma bucur ca ai scris despre ele. Multumesc si o dupa-amiaza frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti fie bun. Ai avut rutina de ingrijire ok cand ai incercat produsele Paulei?Conteaza mult, altfel se poate sa ai reactii ciudate si sa nu fie produsele de vina :)

      Ștergere
  2. de unde ai cumparat pompitza?

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt sigura ca e bun...il voi recomanda surorii mele care are probleme cu tenul si nu a descoperit inca ceva sa-i priasca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Surorii tale ii trebuie o rutina adecvata, tonerul singur nu va face minuni.:)

      Ștergere
  4. Hidrateaza bine? eu am niste pb cu descuamarea dupa BHA de la paula si crema pe care o am nu face fata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu suficient daca te descuamezi. Merge pe un ten gras, mixt, chiar si normal dar pentru descuamare nu cred ca face fata.

      Ștergere
  5. cum as putea comanda produse PC?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti comanda online de pe siteul Pauls's Choice si vei plati un transport de 15 euro sau poti comanda de la un colaborator prin care comanzi fara sa platesti transportul. Daca te intereseaza prin colaborator scrie un mail pe lavinia_roshu@yahoo.com, e verisoara mea. Din pacate tocmai ce s-a facut comanda si va mai dura putin pana la urmatoarea dar daca nu vrei sa astepti iti poti comanda pe cont propriu cum ti-am spus mai sus.

      Ștergere
  6. Buna!

    @Anonim...Poti verifica aici lista cu toti partenerii si iti poti alege conditiile care iti convin: http://pasagera.ro/comenzi-paulas-choice-prin-parteneri-romani.html/

    RăspundețiȘtergere
  7. It’s a very nice article. Thank you so much for your sharing.

    RăspundețiȘtergere