miercuri, 20 iunie 2012

Wedding bells

Cred ca fiecare femeie din univers s-a visat macar o data mireasa. Hai sa fim sincere, chiar daca nu suntem genul romantic, inimioare si fluturasi, macar o data ne-a trecut prin cap gandul: daca as fi eu in locul miresei de astazi ce alegeri vestimentare, de coafura, de accesorii, as face?
Tin minte ca acum cativa ani era foarte in trend ca in ziua nuntii tale sa fii de nerecunoscut. Oricat de simpla erai in viata de zi cu zi, ca mireasa trebuia sa sochezi prin aparitie, sa fii ultra aranjata, ultra coafata, ultra machiata, etc. O data cu trendul bio-eco simplitatea s-a instalat in toate domeniile, chiar si in modul in care astazi se aranjeaza miresele. Cu cat mai simplu, cu atat mai cu bun gust.
Daca vei fi mireasa in viitorul apropiat, pastreaza o linie simpla si rafinata in toate alegerile pe care le faci. Nu te incarca mai mult decat e cazul, chiar daca e ziua nuntii tale si tu vei fi piesa principala a evenimentului, incearca sa fii tot tu. Daca alegi o rochie spectaculoasa echilibreaza printr-o coafura simpla, daca alegi o coafura mai complicata ai grija ca rochia ta sa fie minimal. Renunta la bucle stranse (sarmalute), la multe accesorii de par, la fundite si fluturasi, la machiaj exagerat, la cocuri super complicate. Incearca sa nu fii foarte diferita de cum esti tu in viata de zi cu zi, cu siguranta viitorul tau sot se casatoreste pentru persoana care esti tu .Alege in schimb bucle lejere, impletituri, par lasat liber pe spate, machiaj aproape transparent (sau smokey eyes cu conditia ca machiajul sa fie punctul central ), rochii vaporoase din materiale usoare, accesorii putine si simple, etc.Alege-ti modelul de rochie inteligent, nu te dezgoli prea mult deoarece o mireasa nu trebuie sa fie sexy, ai tot timpul din lume sa fii sexy, in ziua nuntii tale trebuie sa fii diafana, romantica si sa transmiti puritate.
Cauta o rochie care sa te avantajeze. Nu te incapatana sa iti cumperi rochie in stil de printesa, foarte umflata daca esti micuta si plinuta, chiar daca e standard la mirese vei arata ca un carnat chinuit.O rochie care iti urmareste linia corpului si iti ascunde micile imperfectiuni te va face sa te simti bine in pielea ta.
Ah si inca ceva sa nu uit, renunta (desi stiu ca nu ai alege asa ceva) la rochia cu corset transparent, e de o uratenie si un prost gust rar .
Am facut o selectie cu cateva mirese care mie imi plac prin alegerile pe care le-au facut. Toate fotografiile sunt preluate de pe pagina de Facebook a Florinei Astilean , fotografa mea de la nunta care este o artista desavarsita.

















Un comentariu: