marți, 12 iunie 2012

Fara complexe pe plaja :)

Nu e asa ca daca esti "fericita" posesoare a unor kilograme in plus si ai un simt estetic bine dezvoltat ideea de plaja si balaceala nu te prea incanta? Stiu, stiu, la fel patesc si eu in fiecare vara, din luna martie incepand imi fac planuri de tonifiere si slabire si ma trezesc pe canicula de cele mai multe ori tot cu mici depozite dupa mine.
Fetelor, nu mai este cazul sa ne facem griji si sa ne ferim de piscina, putem sa ne orientam linistite spre o costumatie de plaja care sa ne avantajeze. Nu stiu cine le-a inventat dar pe aceasta cale tin sa ii multumesc frumos, minunatele tankini, niste costumatii de plaja pentru fetele cu burtica si colacei. Se potrivesc indeosebi unei siluete in forma de mar, mai precis cu depozite in jurul taliei dar cu picioare de invidiat.
Am facut un mic research online si am gasit o multime de modele frumoase, in Romania mi-au atras atentia cateva modele dragute de pe miniPRIX care mi s-au parut si foarte acceptabile ca si pret.
Daca vara asta vreti sa defilati in tankini aveti grija ca partea de material de sub sani sa nu fie foarte mulata ci usor larguta iar picioarele trebuie sa arate impecabil.:)




Eu o sa abuzez vara asta de ele deoarece culmea, iar n-am ajuns la 90-60-90. Da-s pe aproape :))))

10 comentarii:

  1. am si eu unul foarte frumos , dar nu l-am pus niciodata...ma obisnuiesc repede cu kilogramele in plus dezgolite :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie sincer nu-mi plac, arata de parca ai ajuns pe plaja si nu te-ai dezbracat inca :D Tot mai interesante mi se par costumele intregi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac si mie costumele intregi insa daca ai burtica si volanase se vad destul de bine deoarece costumele intregi sunt mulate.

      Ștergere
  3. :)) si pt alea fara picioare impecabile ce exista?

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu unul, cumparat de curand....deja l-am scos o data la plaja si m-am simtit minunat in el....

    RăspundețiȘtergere
  5. Off...ce sa ne facem noi vara... Si eu am un stres pe plaja. Ar trebuie sa incep sa alerg 2 luni 30 de minute zilnic ca sa elimin o parte din coaja de portocala. Iarna este groaznica,pe mine sedentarismul ma omoara(imi o omoara fesele ca mie imi place sa lenevesc de obicei :)) )

    RăspundețiȘtergere