miercuri, 23 noiembrie 2011

Produse favorite de make up.

Abia cand am conceput postarea aceasta am realizat cat de putine produse de make up folosesc zilnic. Am o tona si folosesc doar cateva in machiajul de zi cu zi. Nu sunt favoritele lunii, sunt favoritele si atat. Rar le schimb, recunosc ca le mai tradez cateodata daca ma ia un dor de nu stiu ce culoare sau de nu stiu ce textura...Dar revin de obicei cu un sentiment de dor si vinovatie, intotdeauna la marile mele iubiri...
Care sunt:
Prima mare iubire este paleta de farduri Urban Decay Naked. Nu mai are nevoie de prezentari, este plin internetul de ele, pot doar sa spun ca se potriveste perfect cu personalitatea mea, ma imbraca in tonuri nude sau imi contureaza dramatic privirea, depinde de momentul zilei sau de dispozitie. E perfecta.
Fondul de ten Toleriane. Pot sa spun ca l-am tradat des, insa nu am gasit nicaieri nimic mai bun. Este cea mai potrivita textura si culoare pentru mine, suntem prieteni buni de ani de zile si inca nu discutam despre despartire.:)
Blush Mac-Margin Frost.Imi place ca are o culoare naturala, timida, cuminte si rezistaaaaaaaaaaaaa.....
Il mai tradez cu un blush mat de la Flormar pe care il ador.
Fond de ten/pudra Bare Minerals-Medium Beige. Este un fond de ten sub forma de pudra, eu il aplic in strat subtire peste fond de ten, confera un aspect natural, mat si uniform.Imi place mult de tot ca are spf 15.
Mascara Max Factor 2000 Calorie. Nu pot sa spun ca este cea mai buna mascara pe care am avut-o vreodata dar e buna, isi face treaba, curbeaza, intensifica atat cat am nevoie, nu curge, nu pateaza. Nu intentionez sa o schimb deocamdata.
Primerele de care recunosc ca sunt dependenta, Loreal Studio Secrets si Bare Escentuals Prime Time. Imi plac la fel de mult, le folosesc in functie de care imi cade in mana :)

L-am lasat la urma pentru ca nu prea obisnuiesc sa folosesc ruj dar artunci cand o fac mizez pe o nuanta fresh care sa imi lumineze tenul. Rujul l-am cumparat din Sephora dar nu stiu ce nuanta este deoarece nu am pastrat cutiuta.

Cam acestea sunt micile mele arme zilnice.Make up-ul de dimineata imi ia maxim 10 minute, daca ma grabesc termin si in 5.
Voi cum va descurcati la acest capitol?

5 comentarii:

  1. Total de acord cu Naked!!! E si preferata mea,fara de care nu stiu ce m-as face :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am tot auzit de paleta asta si tare mi-o vreau si eu! in rest nu folosesc mare lucru pt macvhiaj: mascara, fdt, blush si ruj. as fi curioasa si de primer- chiar ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  3. @stilistele: mie imi place primerul, uniformizeaza foarte bine tenul

    RăspundețiȘtergere
  4. Paleta naked e superba ! :X Ma intreb cand o sa-mi fac curaj sa investesc atatia bani intr-o paleta de farduri pentru pleoape.cand vine vorba de fond de ten,pudre sau rujuri , no problem,dar la chestii pentru ochi parca nu ma lasa inima.Evident,asta nu inseamna ca nu tanjesc de fiecare data cand ma uit la ele.I`m a freak .

    RăspundețiȘtergere
  5. @beautyholic: crede-ma e cea mai buna investitie. Isi merita banii.

    RăspundețiȘtergere